Необичайни идеи за украса на дома със стикери

от admin 09.07.2019 0 коментар(а)

Свикнали сме да свързваме качествената интериорна декорация с висока цена, но това правило отдавна е остаряло. С навлизането на модерните технологии в нашия бит, украсата на дома е вече толкова лесна, колкото никога досега не е била. При това на съвсем приемлива цена, която е по джоба на всеки.

Виниловите стикери за стена са един от най-ярките примери за това как с модерни средства можем напълно да преобразим нашия дом и да го направим в пъти по-уютен и красив.

Обикновено тези стикери се залепват на стената, но всъщност, това е само един от начините, по които можем да ги използваме.

 

С помощта на стикери можем да разкрасим всеки един елемент от декора и сега ще се спрем на няколко по-необичайни приложения на тези прекрасни средства за декорация, за да се насладим истински на тяхната прелест.

 

 

Стикер на тавана

Такава една идея е идеална за приложение в разкрасяването на детските стаи. Според психолозите, средата, в която отглеждате вашето бебе, е от съществено значение за неговото бързо развитие и му оказва влияние дори от най-ранна възраст. Може би си мислите, че едва ли бебето забелязва интересните изображения в стаята, но това изобщо не е така – то не само ги забелязва, но и с тяхна помощ развива много по-добре своето въображение.

 

 

Стикер на огледалото

Ако искате вашето огледало да блесне с нов, оригинален блясък, можете да го разкрасите с помощта на стикери. Изборът на тема е изцяло свързан с вашите лични предпочитания, но все пак трябва да имате предвид и функцията на помещението. За огледалото в банята ще е подходящ всеки стикер на морска тематика, както и стикерите с флорални мотиви, но всъщност, можете да изберете и всяка тема, която ви допада.

 

 

Стикер на прозореца

Обикновено свързваме този тип декорация с Новогодишните празници, но тя може да бъде изпълнена във всеки един момент от годината. Чудесна идея е да сменяте стикера спрямо годишните сезони, както и да използвате стикери с различни теми според предстоящи празници.

 

 

Стикер за прикриване на щети

Така например, ако мивката в банята ви се е пропукала и не изглежда добре, можете лесно да прикриете щетата с подходящ стикер, който ще придаде много чар и оригиналност на декора. По този начин не само ще скриете пукнатината, но и ще внесете допълнително много красота.

Същата идея може да се реализира и за всякакви други повърхности – неугледни вратички на кухненските шкафове, щети по повърхността на ваната, плочките в банята или кухнята, както и навсякъде другаде.