Основен ремонт, реконструкция и поддръжка

от admin 13.01.2020 0 коментар(а)

Основният ремонт на промишлени сгради и конструкции може да бъде:

 

 - цялостен, обхващащ ремонта на сградата или конструкцията като цяло;

 

- селективен, състоящ се от ремонт на отделни конструкции на сградата, структура

 

Основен ремонт - комплекс от ремонтни и строителни работи с цел укрепване или възстановяване с разумно подобрение на производителността и надеждността.

 

Основните дейности: основен ремонт и реконструкция на обществени, промишлени и жилищни сгради и съоръжения.

 

Терминът реконструкция в буквален превод означава „възстановяване“. От формална гледна точка реконструкцията на жилищни сгради е изпълнение на строителни работи с цел промяна на съществуващите технически и икономически показатели

 

Последният етап в реконструкцията на сградата е реконструкцията на покрива. Покривът на сградата е постоянно изложен на много физикохимични, механични и агресивни фактори.

 

Следователно покривите на сградите трябва постоянно да се виждат.

 

Трябва да знаете, че да извършите сами основен ремонт, то ще Ви трябва необходимата документация, познания, умения, както и служители, които да Ви съдействат. Що се отнася до крайната цена, която ще се наложи да заплатите, в случаят, ако изберете сами да си правите ремонтните дейности, сумата ще се отличава с много малко, от варианта с наемането на  фирма, която да извърши ремонтните дейности.

 

Строителна фирма Трансметал е Вашият надежден партньор, в случай че се нуждаете от подобни ремонтни дейности, извозване на отпадъци и други сходни.

С тази компания се работи удобно, лесно и приятно. Многото партньори и доволни клиенти потвърждава това.