Италианските кухни са едни от най-препоръчваните у нас

от admin 26.11.2019 0 коментар(а)

Мебелната индустрия в Италия има дълга история, която във времето се е доказала.

 

Основната тайна на италианските кухни е невероятното усещане за стил на дизайнерите, които ги разработват. Мебелните фабрики обикновено са семеен бизнес с дълга история, като внимателно пазят своите традиции и технологии. Но италианците не изостават от съвременните тенденции, като използват модерно оборудване и предлагат  актуални елементи в  модерни минималистични стилове.

 

Италианската кухня може да се отличи по качеството на изпълнение - тя е перфектна както отвътре, така и отвън. Майсторите не щадят материали за създаване на елементи, които не са забележими - например рафтове, изработени от висококачествено ПДЧ или дърво с дебелина най-малко 18 мм, или висококачествени италиански мебели с марката на фабриката.

 

В италианските комплекти има практически неограничени възможности за вграждане на уреди, така че за тези, които търсят кухненски мебели в традиционен стил, това е най-добрият вариант. В допълнение, италианските кухни имат модерни плъзгащи системи, които правят мебелите невероятно ергономични.

 

Любопито е да споменем, че често се чака около шест месеца, за изработката на италианска кухня по поръчка. В България не липсват официални дистрибутори, но трябва да имате предвид този дълъг срок.

 

Случаят с италианската кухня винаги е изработен от плочи от дървесни частици или MDF, обаче няма ограничения при избора на фасади и плотове - използват се предимно материали от естествен произход.

 

Въпреки това през последните години италианците често избират изкуствени аналози - например акрилен камък или кварцов агломерат. Тези материали са по-практични и в естетиката не отстъпват на естествения камък.

 

В обобщение, можете да поръчате кухни по поръчка от български фирми, които са се доказали, че предлагат качествени италиански кухни. За улеснение можете да проверите партньорската мрежа, както и задължително да се информирате от потребителските отзиви, тъй като те дават точна и ясна представа, дали настоящите клиенти са доволни, или не.