Надуваеми лодки

Предлагаме ви качествена селекция от надуваеми лодки, канута и каяци - за забавление и за риболов. Някои модели лодки имат опция за регулиране на седалките и предлагат много място и комфорт. Нашите надуваеми лодки са много леки и удобни за транспортиране, когато са сгънати не заемат много място.

Всички надуваеми лодки и кану-каяци са изключително качествени и на добри цени. Имаме лодки за всеки вкус. Ако сте фенове на рафтинга или предпочитате спокойствието на риболова - тук ще откриете лодката, която ви трябва. Надуваема лодка, надуваемо кану, надуваем каяк, падълборд - за вашето забавление, спорт или риболов.

Надуваеми каяци могат да плават в море или езеро, с тях можете да ловите риба или просто да плавате за удоволствие. Каякът също така е подходящ за рафтинг и всякакви екстремни спускания по река.

Ние предлагаме едноместни, двуместни и професионални каяци. Такива, които са за ниско сядане - sit-in и такива за високо - sit-on-top. Каяци за риболов или за бързи води. Ако обичате да гребете изправени, можете да погледнете моделите надуваем падълборд. С тях можете да плавате по реката или да сърфирате по вълните.

В сайта също така предлагаме различни спасителни жилетки, водни аксесоари като пластмасови и алуминиеви гребла, подходящи за кану,каяк и надуваеми лодки. За да сте добре екипирани ще ви трябва специално водно облекло, което да ви държи сухи и защитени. Разгледайте нашите предложения от водни панталони, якета, сухи костюми, боти, ръкавици и други.

Няма добавени продукти в тази категория.