Водни спортове

В категория Водни спортове ще откриете голямо разнообразие от оборудване за всички видове воден спорт - плуване, сърф, уиндсърф, кайтсърф, уейкборд, бодиборд, водна топка, гмуркане, шнорхелинг, кану, каяк и др. Предлагаме всякаква екипировка за водолази, плавници, шнорхели, маски за гмуркане, които прилепват по лицето. Предишни видове плавници - за море и за басейн. Всякакви пособия за професионално и любителско плуване и гмуркане - комплекти очила, плавници за гмуркане, маски и шнорхели за гмуркане и още много. Плувни шапки, очила, дъски за плуване, педълси. Различни облекла за плуване с UV защита против вредните лъчи. Водни очила с UV защита и водни очила с поляризация.

Лятото е любимият сезон на много хора и те го използват, за да практикуват всякакви водни спортове на открито. През останалата част от годината - алтернативата е воден спорт на закрито. Предлагаме всякакви екипировки за плуване и гмуркане, всичко необходимо за море и басейн, всякакви водни комплекти за вас и семейството ви. Разнообразие от надуваеми лодки, надуваеми басейни, сглобяеми басейни, надуваеми топки и пояси, очила за плуване, шнорхели и плавници, водни обувки и какво ли още не. За любителите на басейните предлагаме всякакви аксесоари. Освен надуваем дюшек, на който да се отпуснете, вече има и надуваеми кресла с мрежа, които позволяват част от тялото ви да е под водата. Релаксирайте в басейна, докато наблюдавате как децата ви се гмуркат. За тях имаме всякакви видове плувни жилетки и пояси. Ако те вече могат да плуват, купете им плавници за басейн, шнорхел за гмуркане, очила за плуване. Вече не е нужно да сте богаташи, за да имате басейн в двора.

В нашия онлайн магазин ще откриете богат избор от надуваеми и сглобяеми басейни, които можете да поставите навсякъде. Предлагаме също така различни видове надуваеми лодки и каяци, подходящи за море, река или езеро. С такава лодка спокойно можете да отидете за риба. Когато сте на открито, винаги се пазете от слънцето. Има хора, които изгарят много бързо и тяхната кожа трябва да се третира с продукти с по-голям UV фактор. В сайта ни ще намерите качествени слънцезащитни кремове и мазила.