Тротинетка

Безспорно тротинетката е една от най-любимите детски играчки. Доколкото могат да се нарекат играчки, защото някои от тях са нещо като превозно средство, с други се правят опасни каскади и скокове. При екстремно каране тротинетките могат да бъдат много опасни и да се получат сериозни наранявания. Ако купувате тротинетка за вашето дете, осигурете му добра защита за тялото - с каска и протектори.

Разгледайте нашите модели тротинетки и подарете най-добрата на вашето дете. Или направете подарък на себе си - предлагаме тротинетки, както за деца, така и за възрастни. Имаме всякакви модели по размер и цвят, с различни конструкции и материали, различен брой на гумите. Най-добрата тротинетка е здравата - от качествени материали и съобразена с нейния собственик. Ние предлагаме тротинетки от изключително здрави и трайни материали, от доказани производители и на добри цени. Имаме голямо разнообразие, така че не бързайте при избора. Моделите за възрастни са по-скъпи от детските, заради по-масивната си конструкция.

Ще се изумите на какво са способни някои модели тротинетки. Имаме налични тротинетки за трикове, тротинетки микро, тротинетки за големи, тротинетка със седалка, тротинетка 3 в 1, тротинетка 5 в 1, тротинетка scooter и всякакви други модели тротинетки. Поръчвате днес - получавате утре!

Няма добавени продукти в тази категория.