Колела за баланс

Многообразие от всякакви дизайни на детски колела за балансиране. Тези велосипеди без педали бързо се превръщат в любими на децата. Байковете от този тип съчетават в себе си здрава конструкция и регулируема на височина седалка. Детските колела за балансиране развиват координация и чувство на самоувереност у децата. Освен това обогатяват тяхното въображение. Някои от велосипедите без педали много приличат на пистов мотори. Тези колела за балансиране са истинска алтернатива на колелата с помощни гуми отстрани. Детето се учи да балансира и да управлява много по-добре велосипеда. С колелото за баланс детето придобива една солидна подготовка, преди да се качи на конвенционален велосипед.

Подходящи са за деца от 3 до 7 годишна възраст. Колелата за баланс са много леки и лесни за транспортиране от едно място на друго. Материалите от които се изработват са дърво, пластмаса, метал, стомана, алуминий и др.

Предлагаме богат избор на колела за баланс, супер цени на всякакви колела без педали. Безплатна доставка за артикули над 60 лв. Всички колела за балансиране имат гаранция и сертификат.

Няма добавени продукти в тази категория.