Каски и протектори

Обърнете внимание на вашата безопасност и тази на вашето дете!

Най-добрият начин да се предпазите от наранявания и охлузвания е да ползвате каска и протектори. Нашия онлайн магазин ще намерите голямо разнообразие на предпазни аксесоари за вас и вашите деца. Независимо дали карате велосипед, ролери, скейтборд, тротинетка и т.н. Всички знаем, че каските при мотористите са задължителни. Те могат да спасят живота ви при падане. Когато карате велосипед съществува не по-малка опасност да паднете и да се нараните сериозно. Затова е най-добре да се подсигурите - сложете си каска на главата, ръкавици за ръцете, за по-малко пързаляне, протектори на лактите и коленете. Така при инцидент ще предотвратите сериозните наранявания и охлузвания по вашето тяло. За децата предлагаме всякакви окрасени каски и протектори, с картинки на любими герои от анимационни филми. Също така имаме протектори за гръб, ски каски, седалищни протектори, бейзболни каски, различни мото протектори, мото протектори за колене, мото каски, комплект протектори, волейболни протектори, каски за велосипед, мото ръкавици, предпазители за обувки, каски за скейтборд, каски за ролери и още много и всякакви предпазни аксесоари и протектори.

Каската е много важна част от оборудването за ролери. Рискът от падане при карането на ролери е голям. Каската може да защити главата ви при падане и да предотврати по-сериозни травми. Каската е направена от няколко компонента, основният, от който е пластмаса. Тази пластмаса поема силата на удара при падане и се чупи. Ние предлагаме различни модели каски, които са с вентилация и са много здрави и леки. Когато избирате каска от нашия сайт, гледайте размерите, за да ви бъде тя по мярка. Към описанието на всяка каска сме написали размерът на диаметъра в сантиметри. Това е размерът на вътрешната част на каската. Той трябва да съвпадне с обиколката на вашата глава. Поставете шивашки метър около главата си, като той трябва да минава през челото инат ушите ви - това е вашата обиколка на главата и този размер трябва да съвпада с размера на каската.

Купете изгодно каски и протектори за велосипеди, ролери, скейтборди, мотори. Всички предпазни аксесоари, които предлагаме са от високо качество и директен внос от доказани производители. Всички нашият продукти имат гаранция. Най-добрите каски и протектори за ролери, всякакви детски каски и протектори промоция, каска и протектори за скейтборд оферта, каска и протектори за колело на ниски цени и още много артикули и аксесоари за вашата защита и безопасност!

Няма добавени продукти в тази категория.