Футболни топки

Направете подарък футболна топка за приятел или на вашето дете. Предлагаме качествени футболни топки на различни известни отбори. Изберете топка на любимия футболен тим от стотиците оригинални модели от водещи световни производители като PUMA, NIKE, ADIDAS и други. Можете да си купите футболна топка просто за украса или за сувенир. Или пък искате футболно кълбо за мачове с приятели на кварталното игрище. Независимо дали сте професионалист или любител на футбола, при нас ще намерите всякакви футболни топки, които да направят играта ви специална. Футболни топки на Реал Мадрид, футболни топки Барселона, футболни топки Nike, футболни топки Jako, футболни топки Joma, футболни топки Адидас, футболни топки за асфалт, футболни топки България, футболна топка бразука, футболни топки реплика и всякакви видове и модели футболни топки. При нас ще откриете най-новите модели футболни топки най-известните отбори и фирми в света. Купете си футболна топка от някое световно първенство или футболна топка от европейско първенство. Можем да напомпаме специално за вас топката и тя да пристигне готова за игра. Просто отбележете това ваше желание в поръчката.

Разгледайте всички оригинални футболни топки на най-ниските цени и със супер качество. Всички марки футболни топки са налични на нашия сайт. Поръчката онлайн става само за няколко минути. Доставките извършваме още на другия ден до всяка точка в България. Предлагаме безплатна доставка за поръчки над 60 лв.

Филтъра в лявата част на страницата ще ви помогне да селектирате футболните топки по ваше желание. Всички продукти са подредени по цена - от най-ниската към най-високата. Вие можете да ги подредите по рейтинг, модел, име, цена. За да видите информация за продуктите просто кликнете върху снимката.

Футболната топка е уникално изобретение и няма момче което не е ритало футбол. Размерите на футболните топки са от едно до пет и се делят на няколко вида. FIFA е определила пети размер топка за световен футболен стандарт. Средното тегло на професионалната футболна топка е около 400 гр, а обиколката й е около 70 сантиметра. Разполагаме с всички видове и модели футболни кълба на най-добрите футболни марки в света. Ако вие сте добър играч веднага ще откриете разликата. По-добрите топки са по-лесни за контрол и за дрибъл, с тях ударите и пасовете са по-точни. При нас има оригинални футболни топки на ниски цени, които по качество не отстъпват на по-скъпите модели.

Няма добавени продукти в тази категория.