Ролери

Ролерите са един от любимите спортни уреди на децата. Този аксесоар е мечтания подарък за много деца. Конструкцията на ролери е много интересна. Това е "обувка", която се задвижва от един ред колела отдолу, които са в една линия. Броят на тези колела може да достигне до 5. Спирането става със спирачка в задния край на ролерите. Ролерите са подходящи за всякакви хора и може да се практикува от всички. Когато сте навън, можете да видите ролери да се карат от мъже, жени, деца и хора на всякаква възраст. Или ги използват за по-бързо придвижване, а други - просто за тонус и по-добро физическо състояние. Ролери се карат най-добре на гладка повърхност. По асфалтирани алеи и пътища, паркове и площади. Много е важна обаче подходящата екипировка, за да практикувате този спорт без опасност от наранявания. Този спортен атрибут може да ви направи много по-мобилни и в същото време атрактивни за околните. Ролери се карат най-често навън в градска среда или на цпециално направени за целта площадки и рампи за ролери. Но могат да се карат и в закрити помещения, ако има подходящите за целта условия. Всеки може да ги използва според личните си предпочитания и според целта, с която ги кара. Едни ги карат за забавление и удоволствие, други ги използват за трениране на тялото си.

Нашият магазин онлайн ви предлага най-различни ролери - най-доброто качество, на най-ниските цени. Всички ролери имат уникален дизайн и спортна форма, могат да се регулират според личните предпочитания на практикуващия.

Изберете си модел ролери за деца или ролери за възрастни, ролери за мъже, ролери за жени, всякакви модели кънки, ролкови кънки, ролери за момчета, ролери за момичета, всички видове ролери и кънки. Предлагаме и всички видове аксесоари за ролери - каски за ролери, протектори за ръце, наколенници, тренировъчни чинийки, тренировъчни конуси, резервни колела и спирачки, комплекти ролери и още много.

Няма добавени продукти в тази категория.