Батут

Тук ще намерите разнообразие от батути на всякакви изгодни цени. Купете си изгодно батут онлайн. Безплатна доставка и богат избор. Всякакви батути и трамплини за тренировка или за удоволствие. Няма да те, което да не се зарадва на батут и да не обича да скача. Децата нямат спирка и обичат да тичат, да карат колела, да играя футбол. Ако закупите батут за вас и вашите деца, те гарантирано ще имат още едно любимо занимание, в което да изразходват неизчерпаемата си енергия. Батута много помага за общото физическо състояние и подобрява прилива на кислород към организма. Докато се забавлява и скача, детето координира все по-добре движенията си и същевременно развива своята скелетно мускулна система.

Има няколко различни вида батут.
- екстремен батут за деца. Този батут е подсигурен със специални еластични ленти. Не е подходящо да се използва в апартамент, просто се изисква голямо пространство, за да се използва. Ако децата ви искат батут в апартамента, можете да вземете класически батут със защитна мрежа. За още по-екстремно преживяване на вашите деца, можете да осигурите пързалка за спускане към батута.
- гимнастически батут. Този батут е за не много високи скокове и с пружини.
- професионален батут. Тези батути с доста обширни, те са много здрави и са подсилени за допълнителна устойчивост. Предназначени са за много високи скокове, в които често професионалните състезатели правят няколко завъртания на тялото си - най-различни салта.
- батут за отслабване. Тези батути са направени да издържат хора с наднормено тегло. Такъв батут може да се използва както от възрастни, така и от деца.

Различните батути имат различни цени, зависещи от техните материали и от сложността на конструкцията. В нашия магазин разполагаме с всякакви размери и батути, големи батути за скачане, мини батути за деца и възрастни, класически батути среден размер, детски батути с намаления и много промоции. Предимствата на един качествен батут са много и си струват - те се грижат за вашето здраве. Тяхната конструкция е много здрава и веднъж монтирани - са много безопасни. Могат да се използват без проблем дълги години, имат хипоалергични свойства и са изцяло екологични.

Ние предлагаме батути за забавление, аматьорски и професионални батути, батути за отслабване, батути за деца, батути за възрастни, батути-трамплини и много други. Имаме всякакви спортни продукти за бъдещи и настоящи гимнастици и спортисти. Всеки батут е съобразен с теглото на човека, който ще го ползва. Преди да поръчате батута, разгледайте неговите характеристики. Някои детски батути могат да бъдат използвани и от техните родители, зависимост от здравината и спецификациите им.

Едни от най купуваните и предпочитани батути са тези с кръгла форма. Те позволяват натоварването върху конструкцията да бъде равномерно разпределена при скачане. Някои модели батути разполагат със защитна мрежа, която се закрепя допълнително отстрани. Така се свежда до минимум риска от падане, такава мрежа често се монтира на детските батути.

Батутите се делят също на такива, които да монтирате у дома и такива за двора. Някои малки модели от нисък клас вършат работа в домашни условия. Скоковете с тях не са толкова високи. Батутите, които се водят улични или за двора, имат антикорозионно покритие върху тях. Те са по-големи и съответно по-скъпи.

Ако искате батут за забавление или спорт - при нас ще намерите най-ниските цени. Или професионален батут от доказан производител. Евтини батути, батути на промоция, батути с гаранция, аксесоари за батути, пружини за батути, ластици за батути, платна за батути, защитна мрежа за батути. Всичко това на оферта и на супер изгодни цени. Изберете батут и ние ще ви го доставим до всяка точка в България. Доставки над 60 лв са за наша сметка. Всички батути имат гаранция, книжка с упътване и сертификат.

Няма добавени продукти в тази категория.