Батути

Батутът е система за скокове и е подходяща за спортуващи хора. В нашия онлайн магазин ще намерите всякакви батути на най-добрите цени, батути за спорт от високо качество или батути и за развлечение и фитнес. Предлагаме батути от всякакъв диаметър - от един до шест метра. Батути за забавление за вас и вашето семейство или за професионално спортуващи хора, които могат да тренират своите скокове в домашни условия с най-добрите батути. Този спортен тренажор развива всяка част на тялото и може да се използва от хора на всякаква възраст. Освен това скачането на батут е изключително забавно и приятно занимание. За тези от вас, които нямат условия за тичане в парка, батута е идеално решение да спортуват. 3 километра тичане се равняват на 20 минути скачане на батут. Още на втората седмица ще усетите топенето на мазнините и промяна във вашето тяло, батута успешно заменя много от спортните уреди.

Батутът се състои от здраво платно, което е добре изпънато и затегнато с пружини. Отстрани има кръгла рамка, за която е хванато платното. Еластичността не идва от самото платно, от пружините. Те осигуряват това противодействие, необходимо за отскачане на вашето тяло от платното. Батутът е много популярен в цирковите представления и на него се изпълняват всякакви акробатични скокове. Днес хората най-често използват батута за забавление. Често може да видите батут в детските центрове или в някой домашен двор.

Ние разполагаме с всякакви видове батути, с най-различни размери и части за тях. Всички батути и трамплини, които продаваме, имат сертификат за качество и гаранция от производител. Всеки артикул има книжка към него с инструкции за употреба, понякога клиентът трябва да прочете упътването, преди да сглобим батута. Най-често батута се монтира на открита площ, мястото трябва да е с равна повърхност и да бъде достатъчно широко. Мястото около батута също е важно, то също трябва да бъде безопасно. Когато сглобите батута и започна неговата експлоатация, вие носите отговорност за правилната му употреба и поддръжка. След като вече сте го изгубили, първо проверете дали всички елементи са затегнати, преди някой да го ползва. Гледайте внимателно самото платно и състоянието на пружините. Веднага спрете използване на уреда, ако установите нещо нередно или някаква повреда. Свържете се с нас и поискайте да се смени счупената или дефектна част, но пазете вашата гаранционна карта. Първо се уверете че уредът е в изправност преди да се качите на него. Никога не слагайте батута на влажни места. По време на тренировки или скачане върху батута винаги слагайте маратонки, така ще предпазите краката си. Никога не скачайте боси! Дрехите, с който сте облечени, е добре да бъдат прилепнали по вас, за да предотвратите евентуално защипване от батута. Ако имате часовник, гривна, гердан - свалете всичко. Вържете косата си с ластик, ако е дълга. Ако случайно усетите световъртеж или някаква болка, докато скачате на батута - слезте веднага и потърсете лекарска помощ. Никога не монтирайте батута до някаква ограда или стена. Внимавайте да няма нищо остро около батута, което би могло да застраши здравето или живота ви. Винаги поглеждайте дали няма някакъв предмет под платното за отскок, преди да започнете тренировка. Правилната употреба на батута е изключително важна за вашето здраве.